Impulsklapp

I dessa juletider undviker jag helst allt som har med shopping att göra. Att hitta ngt fint till sig själv är inte ens på tanken ( ! ) men i måndags så hände det. Regnet fortsatte att ösa ner med alla millimeter droppar den kunde bidra med. Och utan luva eller paraply valde jag att vänta ut regnet genom att gå strolla från affär till affär.

trend
Under den traditionella rundan till
H&M Trend råkade jag hitta denna docksöta klänning.

Lite halvtaskigt material som består utav en ull/akryl mix. No stanx till akryl. Såg det först när jag kom hem fast nu spelar det mindre roll då jag tröstar mig med 20% rabatten jag fick. Det får helt enkelt bli en impulsklapp till mig själv.


Klänningen finns också i lila, svart och créme.







 


Kommentarer
Postat av: Linnea

Jättesngg klänning! :)

Postat av: Siri

Tack Linnea : )

2006-12-19 @ 18:48:50
URL: http://siri.webblogg.se
Postat av: Ally

Åh, vilken söt!

2006-12-19 @ 22:52:25
URL: http://princessan.blogg.se
Postat av: Elida

Jättesöt klänning !

2006-12-29 @ 10:34:42
URL: http://eelida.blogg.se
Postat av: Caroline

Hej Siri! Klänningen från H&M är jättesöt! Har precis fått hem en beställning från katalogen som gäller Spring 2007, två blusar och en klänning. Ta en titt i den, fanns många söta saker att ha på sig!
Tycker du inte att man blir mätt på sushi? Jag blir alltid mätt av det :) Klarar bara sex bitar än så länge, men jag klarar nog fler inom kort. Är fortfarande lite ny med sushiätandet. Min pojkväns vänner brukar äta omkring 20-25 bitar var.. ganska mycket!

2007-01-04 @ 01:24:18
URL: http://calline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback