Ballerina Bow Shoes


Ja, snart är våren här! OK, jag kanske överdriver en aning, men förr elller senare måste den komma, så varför inte förbereda sig under tiden man längtar? En sak jag som jag bara måste inhandla tillsammans med klänningar & söta koftor är ett par ballerinas. Och de måste ha rosetter på. Passar även till cityshorts om man skulle föredra det istället.

Hur sött är inte det?




Nu måste jag bara hitta ett par!


Stella McCartney

Sex månader senare & Mina Favoriter (och de är många!) från Stellas vårkollektion består. Älskar tyget, skärningen och framförallt mönstret. Riktigt fint & tyvärr riktigt dyrt. Se & Frestas!




Accessorera med guldkedja och/eller guldarmband tillsammans med en guldfärgad kuvertväska som grädde på moset.



Mary Janes

Klassiska, tidlösa, stilrena skor. Tycker jag. Skulle sitta fint med ett par el två i garberoben min. Hade varit så otroligt fina till vårens alla romantiska klänningar & pennkjol.

40397-1540397-14




Manolo Blahnik kan sitt & Sara Jessica Parker bekräftar gärna det.

Ipod Case

Har man en Ipod så är det bara en tidsfråga tills reporna kommer som ett extra tillbehör. Därför har Convertec kommit på det hittills snyggaste fodralet/skyddet man kan tänka sig ha på sin mp3 spelare.
Bättre än iskin för att den skyddar displayen. Snyggare för att den är i äkta skinn. Men det bästa av allt måste vara att den har plats för kreditkort.

Finns också för digitalkameran.





Blir din för ca 300kr utan frakt.

2 Die 4





Såg att urbanoutfitters.com fått in dessa underbara Seychelles Leather Wedges igen. Velat ha dem i över ett år. Verkligen to die for! Trodde länge att lyckan skulle vända genom att butikerna i Sverige skulle få in ett par liknande, men ack nej!
Att de inte fraktar till Europa gör inte saken bättre. Suck!

Har sett ett par 'lookalikes' ifrån vagabonds spring collection för endast 499kr, men de var inget för mig. Men de finns att spana in i närmsta skobutik.


Ngn som ska till USA?



Flytta med Stil

Ja, snart är det dags för flytt! Har redan börjat fundera på vad som skall inhandlas.
Har haft ett öga på ett par skinnkuddar som jag skulle vilja införskaffa. De skulle passa perfekt i lägenheten till en vit soffa i schäslong modell. Men, i detta fallet är kuddarna dyrare än en helt ny soffa från
mio.



40397-10

Skinnkuddarna är ifrån Gucci - Guccissima...


..och nej, inget kuddkrig här inte!

Att äga..

40397-9

Det har snart gått 2 år nu & Ja, jag har fortfarande inte släppt det!! Vill verkligen äga The Manolo Blahnik Shoehorn. Visst, jag vet att bl a Åhléns hade ett erbjudande i samband med att man skulle köpa 18 stycken Sex & the City dvd:er för ca 2000kr, men det var inget frestande erbjudande direkt. 
Om jag bara kunde hitta en sida (tipsa gärna!) som ff säljer den...

Dagens ilandsångest! 

UPDATE!  efter en sväng inne på R.O.O.M så är den min!

Desperat Housewives


Med start ikväll kl 21:00 på kanal 5!
Kunde bara inte hålla mig, så vid säsongsavslutningen körde jag en liten smygtitt & laddade ner de nya avsnitten. Men det ska bli minst lika roligt att se dem igen!



Bree värmer upp inför nya intriger..



..genom att hångla med kollega på gala!


Skatt i Kistan

Skatt i Kistan

Eller är det kistan som är skatten? Kanske ifall man hade detta smyckeskrin ifrån Gucci. Vad det kostar vet jag inte, men tippa på runt  $ 400.  Finns endast i vissa utvalda butiker.

Pirates of the Gucci store..

shopaholic.se

Var inne en liten snabbis på shopaholics hemsida. Deras Vårnytt såg verkligen tilltalande ut. Alla dessa underbara 'Hitchcock' (som jag kallar det) klänningar. Längtar!

Såg att dem håller på & rear ut en urgullig Mica Dress av Samantha Treacy med avtagbar rosett/skärp.
Pris efter 50% rea: 1950kr 
Skulle sitta finfint!  Ja, allt förutom priset då.




Även Nicholas K Jackorna var det 50% på. Jag som suktat efter att få äga en. Kanske en vacker dag....fast då behöver man ju ingen jacka på sig.


 

Ja du.. eftersom jag inte vet hur man länkar så kan det bli svårt att se bilderna : (
Du får trösta dig med fakta om designern istället:

Nicholas K
Nicole Kunz är designern bakom New York baserade Nicholas K. Hennes bakgrund baseras på anställningar inom Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY och Polo där hon haft ledande positioner.

Efter sista året som konsult för Calvin Klein´s ytterplagg konfektion-dam, fann hon sin egen väg i familjedrivna varumärket Nicholas K och är idag i början av sin mycket uppmärksammade karriär.
Den något androgyna kollektionen har fått en smak av hennes år inom menswear och varumärket har fått bära namn av hennes maskulina version för att utmana det "tjejiga".


klippt & klistrat ifrån Shopaholic.se


Tips!

Tis den 24:e - lörd den 28:e har Shopaholic Utförsäljning (Göteborg)
Adress: Västra Hamgatan 5.

Så på med klackarna!