♥ D&G

Snokade runt på nätet för att uppdatera mig via klockväg. Känner att dagen är kommen för ett nytt armbandsur. Av ren slump hittades detta armband/klocka. Vet ej ifall den har kunnats köpa i svenska butiker, men har den det är det väldigt synd att jag inte vetat om det tidigare.

image296
Notera att kedjan består utav små små hjärtan ♥


Mulberry'n

Här kommer bilder på skönheten min. Brunt + Blått är en ny favvo kombo. Gillar att den är enkel & stilren så tendenser att tröttna för fort då minskar radikalt. En lite sliten väska ger mycket charm.

   

♥ Mulberry!






Veckans Fynd

En sak som gör Göteborg till en underbar stad är alla second hand affärer som bara väntar på att bli upptäckta & plundrade på fynd. Häromdagen kände jag för att ta en promenad & helt plötsligt, ifrån något som verkar komma från tomma intet ser jag något grått & krokomönstrat. Något som jag bara måste ha med mig.

     

Eftersom jag sällan tar promenader & ännu sällan gör fynd valde jag att utmana ödet. Gick runt bland de små bord & hyllor affären består utav. Stället ser så tråkigt & sunket ut men det man inte vet är att bland all krimskrams finns en del dyrgripar som söker nytt hem. Och plötsligt händer det...

.. min alldeles egna Mulberry! Finare än finast. Snyggare än snyggast. Det som är så kul med vintage fynd är att allting har en historia.
Euforin räcker ett bra tag, eller kanske till nästa gång jag känner för att ta en promenad.

OBS! Bild på Mulberryn kommer.



Wrigley's paketet

Senare än senast men visst fick jag mina Wrigley's Extra Pastilles.  Fanns många paket i lådan så det räckte mer än väl till att dela ut till vänner & familjen. Goda är dem men ändå är det svårt att släppa Läkerol.
Första anmärkningen var att Green Mint är det paket som gillades minst.  Dragonfruit tog slut först. De andra var goda men inget speciellt i smakväg. Personlig favorit är givetvis Salty Licorice, Need I say More :  )

image288image287

Smakerna som finns i butik är Cranberry Lime, Salty Licorice, Green Mint, Dragonfruit & Licorice Lime.