Wrinkle Free Spray

 Vem gillar, och orkar stryka kläder? Ni ska bara veta hur många gånger jag struntat i det för lathetens skull.
Att hitta dina favorit plagg helt skrynkliga längst in i garderoben är allt annat än kul.  Därför har jag upptäckt en produkt jag vill testa, och den kommer som en räddare i nöden.

image315image316

Produkten heter Wrinkle Free Clothing Fabric Spary. Det enda du behöver göra är att spraya medlet på plagget för att sedan skaka/släta bort rynkorna. Funkar bra på alla tyger utom polyester. Resultatet syns på sekunder & används därför flitigt utav stylister & kemtvätt. En liten flaska kostar inte mer än 5 dollar.

The Eye-Cather

Blinga din Ipod? Vissa tar steget längre och blingar till köket. Stilrent behöver inte alltid vara tråkigt & blaha. Adderar man med lite Swarovski kristaller så förstår ni vad jag menar.
Gorenje är ett typsikt märke som gör moderna möbler & vitvaror. Fokus ligger på deras känsla för design. Med 50 år i branschen har företaget lyckats bli en av de största vitvaruproducenterna i Europa.
Enligt dem skulle ett typiskt kylskåp se ut såhär:


   

Kylskåpet kallas för The Eye-Cather och finns än så länge i endast 5 exemplar. Meningen med dessa kylskåp är att de skall säljas för välgörande ändamål.