A Secret Garden



Ett måste att ha i sitt badrumsskåp är Victoria Secret Bodylotion. Mina lotions börjar närma sig sitt öde, det vill säga papperskorgen! Hade tänkt ta mig en snabbis till London för att träffa en av mina närmsta vänner. Det är tack vare henne som jag blivit beroende utav VS produkterna. Hela härligheten började med att hon köpte med sig en VS Secret Garden Love Spell till mig, och förtrollande blev jag, för något mer väldoftande (och babyrumpshudframkallade) har jag inte smörjt in mig med.



Under tiden jag är där så skall jag passa på att leta upp bra modeskolor (eftersom det är ngt utav en dröm) och givetvis smaka på stadens storstadspuls. Bara det är ett solklart måste!


Prickigt Värre

Galet sött! Prickarna kommer i alla färger och former. Själv skulle jag kunna tänka mig att bära vilket av dessa plagg som helst, dock inte allt på en gång : D 
Sigaal bevisar att vårens hetaste färg Gult inte alltid är Fult. Miu Miu polka-dots canvas skimmer skorna är nästan bokstavligen 2 die 4. Och Sötast på stranden är man garanterat med Salinas jordgubbs prickiga Morango bikini.

Fler prickar åt Folket!

NMOS6_T0L5UNMOS6_T0M1FNMOS6_-0KXVNMOS6_-0HQZ
NMOS6_T0KJBNMOS6_W02CS
NMOS6_X8021miu miu prick sko


Min egen FatBoy

Snart är det dags för min Flytt! Känns nervöst, jobbigt, pirrigt men framförallt stressigt. Ja, alla känslor på en en gång kan man faktiskt säga. Detta är något som kommer att reflekteras i min blogg. Mindre bloggande, mera packande! På senaste tiden har jag bara användt internet till att leta upp snygga & unika möbler. Man kan kalla det för flyttsyndromet. Oftast, eller nästan alltid, har man inte råd med designermöbler, fast titta skadar aldrig.

             



Häromdagen bloggade jag om den nya 'gungstolen' Placentero. Och i samma veva hittade jag det nya alternativet till sk sackosäcken/beanbag: Fatboy Original, som är så mycket snyggare och grymt mkt skönare än en sackosäck.
Självklart har Fatboy även tänkt på den lilla hunden och gett den en egen Doggielounge.



Så ut med den sunkiga soffan och in med din egen FatBoy!

Pris: ca 2000kr

Mer bilder & info finns på
www.fatboy.nl




Placentero

Designen är baserad på de upplevelser vi får innan födseln. Namnet Placentero är en kombination utav orden ''Placenta'' och ''Pleasure''




 

Du bestämmer själv riktningen genom att ändra tyngdpunkten.

Fåtöljen rymmer en person och består nästan helt av vit plast. Sitsen är av läder och finns som standard i färgerna röd, vit, brun och svart. Vid behov kan man beställa den i sin egen favorit färg.

Placentero fåtöljen tillverkas på beställning och är märkt med ett unikt serienummer.
Ytterskalet är behandlat för att motverka repor och skador.


Designer: Batti
Märke: Brion-ai
Pris: 20.000 - 25.000

Christian Louboutin Rocks

En hyllning till Monsieur Christian Louboutins underbara smak för design. Alla som har råd att spendera pengar har minst ett par Louboutins i sin skohylla. Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Ashley Olsen och Nicole Richie är flitiga användare utav Louboutins underbara skor. Kommentarer är överflödiga. Louboutins platå skor är här för att stanna.




Christian Louboutins motto: Higher is Better. Kanske märks?


Ashley Olsen

Hur ska du veta att det är ett par Louboutins? På den röda sulan & klacken.

 
Patent Slingback PumpsOpen-Toe Platform Pumps
De kommer i flera färger & former så det är bara att välja din favorit.


Polkadots & Spots

Prickar pricka och ännu fler prickar! Hysterin råder över alla designers och snart har de invaderat allas garderober i form av något plagg. Se Upp!



NMOS6_-0M19Donna Ricco Dot Silk Dress (Petite)NMOS6_-0JXX
Diane von Furstenberg ´Elisabetta´ Chiffon TopDiane von Furstenberg ´Charade´ DressLaundry by Shelli Segal Vanishing Dot Dress

Converse All Star® Dot Sneaker (Little Kid)Moschino Cheap & Chic Polka Dot PumpTretorn ´Gullwing GiGi´ Sneaker (Women)Keds® ´Knack´ Skimmer (Little Kid to Big Kid)By Caprice Low Rise Thong
Prickar är för fina damer





Chloé

Självklart blir det mer blått i min blogg! Denna gången ifrån Chloé. Hur snygg är inte denna dubbelknäppta jackan med de söta stora guldknapparna. Hade jag haft $1720 för mycket på mitt bankkonto, så hade den garanterat varit min. Under tiden får jag nöja mig med att sukta.

Keep on Dreamin'

Spring For h&m

Tog mig en snabbtitt in på H&M's webshop. Hittade några framtida köp bland deras vårnytt.
Ett härligt ha begär växte snabbt. H&M är billigt och bra. Kvalitén kan ibland diskuteras.
Kanske märks vid mina val att jag ff tycker att marint är fint.



Tunika: 198kr. Jeans: 298kr. Väst: 298kr.
 


UPDATE!

Vintern står på sig, men köpsuget efter nya vårplagg håller i sig. Märkte att vissa av palggen kommit in i butik, vilket är bra för den lata (jag själv) som inte orkar beställa för att eventuellt returnera vissa av plaggen pga fel storlek.
Så jag har en superviktig fråga;  någon som vet ifall dessa koftor kommer till butik? Någon som redan sett dem kanske? Släng i väg ett medd så blir jag oerhört  tacksam : D 


För priser & storlekar: www.shop.hm.com


Hittegods á la Abaeté

Skulle vilja hitta dessa plagg i min garderob. Vilket motsvarar nästan hela Abaeté kolletionen : )


korta ben cruisekorta ben 2 
     Mer pinupp än Abaetés Cruise kolletion får du leta efter.

(klicka för större bild)
 


          Guldhängslen,små volanger på trosorna, brasilianska skärningen, ett måste! 

(klicka för större bild)
 

Till vår & sommar vill Abaeté se oss med brett skärp som markerar vår kvinnliga midja. Denna gången sätts skärpet över din blus/kofta/skjorta. Även pennkjolen hänger med. Man kan inget annat än älska Abaetés känsla för färg & detaljer. Ojsan! Nu blev det mer blått & naturvitt i bloggen! Det får ni leva med : )

Bangles Bracelets

Jag älskar Bangles Bracelets/Armbandsringar. Har alltid föredragit dem före sk Charm Bracelets , just för att dem är så enkla & stilrena och passar nästan alltid till allting.
Det första armbandet är det mitt hjärta slår ett litet extra slag för just nu.

Nordstrom Bangle Bracelet with CrystalsNordstrom Thin Crystal Bracelet
Argento Vivo Wide Hammered BangleNadri Interlocked Pavé BanglesRJ Graziano Mosaic Bangle



Ut Ur Garderoben

Jag drömmer om en ..



walk..



..in..



..closet.


Lovely

Parfymer har aldrig fascinerat mig. Men det var innan jag träffade Lovely. Tyvärr har Lovely fått vänta ett bra tag. I kärva studenttider så är en relativt dyr parfym det sista man unnar sig själv.
Självklart har Lovely en syster och hon kommer som tillbehörande body lotion.


Lovely
By Sarah Jessica Parker


''Inspired by her love of layering unexpected fragrances, She blends a scent of pure innocence with the exotic nature of a precious oil and the sophistication of a fine perfume. Lavender, orchid and amber mingle with apple martini, paper whites and musk. The result: Her own casual glamour fashioned into a fragrance.''




Vanity Fair



Japp, they did it! Nu har även Scarlett Johansson och Keira Knightley vikt ut sig nakna. Vet inte riktigt vad jag tycker om bilden. Den ser så 'slarvig & framstressad ut'. Det kanske beror på att den tredje parten, skådespelerskan Rachel McAdams valde att stå över plåtningen i sista sekund. Hennes plats fick (gladeligen) ersättas med Tom Ford, som är Vanity Fair's egna Art Director. 




Miss Rachel McAdams

Koftor för hela Slanten

Eftersom det snöar ute så passar det att blogga om tjocka koftor och tröjor.
  

 BCBG Max Azria Merino Sweater JacketShine Dolman SweaterShine Sweater Coat

Tröjor ifrån Dagmar, Cacharel, BCBG, Shine Dolman, Mac & Jac Lurex, Pure & Co

Top Model 5

Team Bre! Jag vet vem som vinner hela kalaset men det tänker jag inte avslöja! Efter Miss Jay är favorit tjejen Miss Bre. Härlig tjej med underbar karisma. Heja!







Vem tror du vinner Top Model 5?

Dröm Outfits




Chloéklänning tillsammans med en Alexander Wang kofta & accessoarer ifrån nOir.




Enkel Chloéklänning med Hermés kofta. Ett nOir halsband tillsammans med en snygg kuvertväska & kilklack i samma färg.

Bikini Days

 Jag längtar till sol, glass, sand och strand. I år ska jag definitivt ta vara på sommaren genom att åka och bada oftare. Det största problemet inför en simtur brukar vara att hitta en fin baddräkt som man trivs i och verkligen tycker är snygg. Hade jag (om bara några av) dessa bikinis väntades i min låda skulle problemet redan varit löst!




urbanoutfitters.com



victoriasecret.com

Trish Becker Jewelry

Vet att många beundrar Trish Becker's smycken så jag var tvungen att stilla min nyfikenhet genom att ta mig en titt. Det första som slog mig var de harmoniska färgerna hon använder sig utav. Hittade en del smycken som jag skulle kunna tänka mig ha i mitt smyckeskrin. Men jag kan inte tänka mig betala de priser hon har på sina smycken. Då tar jag hellre en sväng till Panduro Hobby.

Halsband:


Örhängen:


Hittar du någon potentiell favorit?

Death & Fashion

Ingen har undgått alla vandrande dödskallar där ute. Kändisar & modeikoner som Sienna Miller, Charlize Theron, Alicia Keys, Paris Hilton & Lindsay Lohan hyllar det köttlösa huvudet genom att bära trycket på sina plagg & accessoarer.
Det började 2003 med  Alexander McQueen's Skull Print Scarf & fortsätter med det allra senaste ifrån brittiska
märket Thomas Wylde's Skull Row Scarf. Galmouröst? Just nu iallafall. Sidensjalen blir din för ca $130. 
Mer rock n' roll än det här får du leta efter.

A fan
Lindsayloh_browa_6930812_600 
Sienna Miller & Lindsay Lohan är stora fan utav Thomas Wylde's Black Summer kollektion.


The designer

Designern (och grundaren till Thomas Wylde) Paula Thomas poserar stolt i sina dödskallar.




Den här budgetversionen finns att köpa på asos.com Bomullssjalen blir din för ca 135kr.

Det är väl bara en tidsfråga tills (exempelvis) h&m kommer ut med en egen variant på dödskallen.

Fredagsmys




Mysfaktor nummer ett: ljus. Passar bra som avslut på en hektisk vecka.

Trevlig Helg!

Clutch Bags

Alla tjejer måste ha en clutch i sin samling. En väska antingen gör el förstör hela din outfit. Tycker att just clutchväskan inte slagit igenom så stort som den borde ha gjort. Det kan bero på att det är svårt att få den att 'passa in' i vardagen. Å andra sidan, hade jag haft dessa godisbitar i min väsksamling, skulle jag (med handen på hjärtat) inte brytt mig om anpassningen.



1 & 2: Be & D Studded Clutch $495. Älskar spännet!
3: Carlos Falchi Clutch $400. Finns i silver/brons.
4: Lauren Merkin Clutch $220.
5: Kate Spade Wicker Clutch $200. Finns även i vitt!



Den häftigaste väskan måste vara Felix Reys Beaded Clutch. Gillar att den har en tendens att se nygammal ut. Mkt kan göras med lite träkulor & kreativitet.
Pris: 120 dollar.




Får jag lov att prestera er för min nyfunna kärlek. Mr Marc Jacobs Quilted Clutch. Tyvärr är inte priset lika kärleksfullt satt.
Pris:  $800.

Snabbis hos Jerns

Ja du, vad ska man säga...jag kunde helt enkelt inte låta bli. Frestelsen blev för stor och jag var tvungen att ta en liten titt hos Jerns. Kanske den bästa upplevelsen på länge! Ja, dvs hemsidan Jerns ; ) Har ni sett deras vårnytt? Helt underbart mysigt så det pirrar i tårna, haha!



Hittade de sk 'kopiorna' på Seychelles Leather Wedges som jag bloggade om för bara ngn dag sedan.
Rätt så fina ändå (?) Men jag är inte helt nöjd med klacken på dessa, annars är jag the biggest fan utav kilklack i trä. De finns i en massa olika färger, så det är bara att välja din absoluta favorit.



Den gamla hederliga loafern hänger med i vår också, fast nu har de festat till den lite och slängt på guldfärgen istället.



Hittade också dessa sötisar som påminner lite om sådana ballerina bow shoes som jag skulle vilja strolla runt på stan med.



Självklart tänkte jag på den sportiga tjejen, och hittade dessa som är framtagna utav Lacoste.
Pretty as a Peach!



Men min favourit hos Jerns måste vara dessa guldkorn från Ross. Iallafall på bild.
Marint är fint!


Skor är en dödssynd!






Påminnelse

En liten påminnelse till alla fashionistas där ute. Den 16 Februari är det premiär för Sofis Mode på kanal 5!
Jag tycker om Sofi. Har kanske inte exakt samma klädsmak som henne, men jag gillar det faktum att hon bjuder på sig själv och verkar väldigt jordnära för att jobba med ytligheter som mode & design. Är det två ord som inte passar in i en och samma mening?  Fördomen säger ju så, men den får tala för sig själv!



Sofi Fahrman

iKitty


Ikitty är är ett Ipod fodral som gömmer spelaren i sin mage och skyddar från repor. Knappar och skärm syns på magen. Svansen går att böja och kan användas som sladdvinda.
Väldigt onödigt jag vet.

A Cat caught your Ipod?

Supermodel of the World


Vilken titel att vinna! För bara någon vecka sedan utsågs den 15 åriga Katsia Damenkova till Supermodel of the World efter att ha vunnit tävlingen i New York. Skönheten från Minsk kammade hem ett kontrakt på 250.000 dollar med Ford Models.




Prestige i all ära!




Tvåan Bojana Reijic från Kanada samt trean Charo Ronquillo från Filippinerna  gick inte heller lottlösa. Även de fick ett kontakt med Ford Models på 150.000 respektive 100.000 dollar. Inte dåligt!


Form Super Model Charo Ronquillo

Fler bilder på vinnarna finns på supermodeloftheworld.com

Semla

Idag köpte snälla rara mamma med sig semlor hem. Tyvärr 'bojkottar' smaklökarna på grund av en pågående förkylning, men semlan var säkert lika god som den såg ut att vara.



Tack mamma!

Calvin Klein Flash Watch

Har man världens snällaste pojkvän eller vad? Ville bara visa upp vad han gav mig för ett tag sedan. Nu har jag min alldeles egna CK Flash klocka. Jättefin! Ser mer ut som ett armband när man har på sig den.
Hittade inga bra bilder på klockan men detta får duga.
image317
Bakgrunden & visarna  finns i olika färger. Det är bara att välja din personliga favorit!