Påminnelse

En liten påminnelse till alla fashionistas där ute. Den 16 Februari är det premiär för Sofis Mode på kanal 5!
Jag tycker om Sofi. Har kanske inte exakt samma klädsmak som henne, men jag gillar det faktum att hon bjuder på sig själv och verkar väldigt jordnära för att jobba med ytligheter som mode & design. Är det två ord som inte passar in i en och samma mening?  Fördomen säger ju så, men den får tala för sig själv!



Sofi Fahrman

Kommentarer
Postat av: Erik

du svarade på ett av mina inlägg, visste inte riktigt var jag skulle svara så jag skriver här.

de fundamentalistiska galningarna gör världens sämre, jag vill ha en en bättre sådan. därför föraktar jag dem.

2006-02-02 @ 20:17:00
Postat av: maja

aldrig har jag sett på maken till originell blogg, en blogg om mode, var får du allt ifrån? jeebus, störtskönt! det är såna här idéer som gör att man inser vad internet skapades för, dessutom snygg och med fina bilder! verkligen personlig och egen design.

sofi fahrman är grym! jag kan bara inte bestämma mig för om jag gillar henne eller ebba mest, men jag tycker båda är grymma även om de är konkurrenter.. hur skulle jag annars veta vad som är okej att ha på mig och inte =)

2006-02-02 @ 20:33:33
Postat av: siri

Erik:jag förstår vad du menar & jag respekterar det.

Maja: Men tack! tycker du verkligen det? Jag som tänkte ge upp bloggandet eftersom det verkar strula sig hela tiden, antingen är det bilderna el så är det internet! Tålamodet ryker fort men pli på Siri! sjklart personlig & egen, eftersom jag bloggat runt och hittat få. så jag är glad att det 'syns'.

Ja, haha! Jag lutar mer mot Miss Fahrman : )


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback