Utmaningen antas!

Det tog sin lilla tid men äntligen har jag antagit utmaningen! Pust! Jag stressade fram bilden. Inte världens bästa bildkvalité men den är godkänd. Här kommer mina 9 BÄSTA KLÄDKÖP.


1. Svart klänning: Klassiskt plagg som håller i sig år efter år. Passar bra till alla tillfällen och blir en enkel och snabb outfit med hjälp av lite accessoarer.
2. Sjalen/Halsduken: Härmed utser jag mig sig till Drottningen av sjalar. Har alltid med mig en i väskan el runt halsen. Passar bra som 'kofta' på sommaren och som självklar sköld på vintern. Vill man piffa upp en outfit med en färgklick gör man det lättast med hjälp av sjalen.
3. Diademet: En given hit för mig eftersom jag är värdelös på friysrer. Diademet fungerar som en räddare vid bad el lazy hair days. Och hos mig kommer dem alltför ofta.
4. Skinnjackan: Kostade mig en slant men det var den värd. Också klassiskt plagg som har användts flitigt av mig.
5. T-shirts: Jag erkänner! Är en t-shirt människa. Har dem nästa hela tiden. Under skinnjackan, koftan, kavajen....ja allt! Inte så mkt för v-ringat heller. Bekväma och underbar passform så därför köpte jag mig en i varje färg.
6. Strumpbyxor/ Leggings: Kommentarer överflödiga! Alla behöver ett par strumpisar i lådan. Lätt att dra på sig vid kyliga dagar.
7. Mary Janes Skor: Underbara Mary Janes, älskar dem! Ligger på toppen av min sko lista. Enda finskorna jag har som jag tycker passar till alla klänningar & byxor i garderoben min.Som sagt variation är nyckelordet.
8. Guldarmbandet: Har guldsmycken i massvis. Lämnar nog aldrig hemmet utan ett halsband el armband i guld. Detta armband är nog det enda jag har som är oäkta, men det känns så naket utan ett smycke på kroppen min.
9. Skinnväskan: Valde att ta med en liten & en stor. Det finns en för varje tillställning, skolan, jobbet, shoppingen. Man väljer sin väska efter både humör och ärende. Men väskan är given och måste vara med på min lista.


Kommentarer
Postat av: cassandra

Jadu, mina guldarmband har används flitigt de, med! :)

Postat av: siri

absolut! bästa accessoaren någonsin!

2006-10-16 @ 15:55:37
URL: http://siri.webblogg.se
Postat av: jane

hej, hjälp mig med att önska mig nåt för min födelsedag! besök min blogg! viktigt.. tack! :)

2006-10-18 @ 17:05:14
URL: http://jane.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback